Expositie Nieuwe Energie!

De serie Stars & Stripes van mijn collega fotograaf Eelkje Colmjon heeft heel wat leuke reacties opgeleverd! Nu is het mijn beurt. Een kleine selectie uit de serie Horsemen Beyond Paradise zal tot eind april te zien zijn bij Nieuwe Energie in Leiden. Eelkje bedankt voor je hulp bij het ophangen van het werk!

Aanstaande donderdag vertrek ik alweer naar Dakar maar vanaf 21 februari ben ik weer beschikbaar voor eventuele rondleidingen!

Komen jullie zaterdag 1 juli ook een glaasje cava drinken?

Zaterdag 1 juli is alweer de laatste dag van mijn expositie ‘Horsemen Beyond Paradise’ in de Escherfoyer in de Stadsschouwburg in Utrecht!

Ik zou het leuk vinden om hier met een aantal mensen even een momentje bij stil te staan en de expositie af te sluiten met een lekker glaasje cava.

In de Hekmanfoyer is bovendien de fotoserie ‘This here and now’ van fotograaf Han Ernest te zien. Ook hij nodigt 1 juli een aantal vrienden uit.

We beginnen om 17:30 uur. Ik zou het fijn vinden als jullie komen en dit van te voren even laten weten ivm de voorbereidingen!

https://www.stadsschouwburg-utrecht.nl/informatie/expositie/
info@oliviervanhartingsveldt@gmail.com
06-18468731

Expositie Stadsgehoorzaal Leiden.

Tot mijn grote verrassing kwam ik er achter dat er op zaterdag 21 januari een stukje in het Leidsch Dagblad stond over de expositie van mijn collega Eelkje Colmjon en mij!

Wij exposeren op dit moment in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Het werk blijft hangen tot juni. Graag willen wij hier op een later te bepalen tijdstip een gevolg aan geven dmv een borrel.

Kunst aan de muur

Ze zeggen altijd dat je het niet aan de grote klok moet hangen als je bijzondere kunst in huis hebt. Toch waag ik de gok. Een echte van Hartingsveldt is het!

Eelkje Colmjon

Kunst aan de muur.

Wat was het leuk om samen met Marion Beltman een mooi plekje in huis te zoeken om haar nieuwe foto op te hangen!

Workshop Museum IJsselstein.

Afgelopen weekend gaf kunstenaar Olivier van Hartingsveldt een bijzondere fotografieworkshop bij MIJ! Samen met Olivier gingen de jonge deelnemers in het museum op zoek naar bijzondere en humoristische composities om hun favoriete knuffeldier te fotograferen. De mooiste foto’s werden uitgeprint om mee naar huis te nemen.

Foto’s: Corine van Kuilenburg

Expositie Aanstormend Talent bij Museum IJsselstein.

Vandaag heb ik mijn werk naar museum IJsselstein gebracht voor het inrichten van de expositie. Het was een erg leuke dag en belooft een mooie en afwisselende tentoonstelling te worden.
Aanstaande zaterdag om 15:00 uur vindt de officiële opening plaats.

Opening Expositie De Zeemeeuw van Lorenz bij Galerie Pouloeuff.

Gister was het dan zover. De officiele opening van de expositie ‘De zeemeeuw van Lorenz’. Het werk hangt prachtig, de interviews waren interessant en met een overvolle Galerie Pouloeuff kan ik wel zeggen dat het een groot succes was!

Het werk valt nog te zien t/m 21 juni en galerie Pouloeuff is in die periode dagelijks geopend:

Maandag t/m donderdag 11:00 – 17:00 uur
Vrijdag t/m zondag 10:00 – 18:00 uur

Adres: Turfpoortstraat 36-A, 1411 EG Naarden (gratis parkeren vlakbij)

Vanaf 20 mei ben ik elke woensdag aanwezig. Aanstaande donderdag 14 mei ben ik ook aanwezig!

In diezelfde periode is er ook werk te zien bij ZevenendZes / Does interieurs in Laren.

Dinsdag t/m vrijdag 9:30-18:00 uur
Zaterdag 9:30-17:00

Adres: Zevenend 6, 1251 RN Laren (NH) (parkeren gratis voor 2 uur met parkeerschijf)

Aanstaande zondag 17 mei ben ik aanwezig om je te verwelkomen!

This post is also available in: Engels